• White Pass Base Area, Options 1-3
  • White Pass Base Area, Options 1-3
  • White Pass Base Area, Options 1-3
  • White Pass Base Area, Options 1-3
  • White Pass Base Area, Options 1-3
  • White Pass Base Area, Options 1-3

White Pass Base Area, Options 1-3

Naches, Washington

2016

White Pass Ski area wants to improve their skier experience by expanding their entrance and ticketing area. The new entrance pavilion will incorporate expanded ticketing, light food and beverage sales, outdoor seating and fire pit area, as well as a defined drop off and pick-up waiting area. Sustainable design parameters focused on limiting the site modifications, utilizing local materials, and reducing energy demands through space and envelope optimization. Designs were developed to incorporate these functional parameters, but also to redefine the aesthetic and branding approach to the ski area facilities. Three separate design options are currently being considered.